Kepada Pelanggan-pelanggan yang dihormati sekalian,

Walaupun harga minyak kembali menurun, akan tetapi harga barang-barang mentah tidak juga turun malah semakin naik . Pihak kami memohon maaf di atas kesulitan tersebut memandangkan kadar kenaikan ini di luar keupayaan kami jua.

Produk kami turut mengalami perubahan harga mulai 1 Disember 2008.


Harap Maklum & Terima kasih.

~ EJay Roosly~


Tuesday, December 30, 2008

MY CALENDAR - 2008

CHECK MY CALENDAR

JUNE
2.6.2008
5.6.2008
6.6.2008
7.6.2008
13.6.2008
17.6.2008
22.6.2008
23.6.2008
30.6.2008
JULY
1.7.2008
5.7.2008
6.7.2008
9.7.2008
12.7.2008
19.7.2008
24.7.2008
AUGUST
2.8.2008
5.8.2008
6.8.2008
11.8.2008
17.8.2008
21.8.2008
22.8.2008
23.8.2008
27.8.2008
30.8.2008
SEPTEMBER
2.9.2008
10.9.2008
19.9.2008
23.9.2008
27.9.2008
28.9.2008
29.9.2008
30.9.2008
OKTOBER
5.10.2008
12.10.2008
16.10.2008
21.10.2008
28.10.2008
NOVEMBER
3.11.2008
7.11.2008
12.11.2008
14.11.2008
28.11.2008
29.11.2008
DISEMBER
4.12.2008
7.12.2008
11.12.2008
12.12.2008
13.12.2008
20.12.2008
21.12.2008
Date mentioned above is taken/booked/not available. If you are still interested in placing your order for the above mentioned date or want to slot in, please do not hesitate to ask me.

Saturday, November 15, 2008

Kek Jamuan Lagi




Terima tempahan untuk jamuan Rukun Tetangga Taman Sejahtera.
Terima kasih.

Kek Jamuan Untuk Kanak2 Tadika
















Kek sponge perisa coklat

Cuppies Pertunangan



























Tema pilihan : Oren
Cuppies : Butter Vanilla

Kek Jamuan


































Kek sponge choclate + ganache & buttercream.

Kek Kawen

































Request warna tema pink + putih.

Tuesday, October 28, 2008

Monday, October 20, 2008

Kek Jamuan





Bendahari kelab ofis order untuk jamuan hari raya.. order 2 biji.. memula nak letak stoberi.. last2 p cari kat K4 takdak stok lak... apa kata kita kreatifkan skit.. ganti stoberi dengan mangga + kiwi..


yg lagi 1 tu, kita kreatifkan jugak dengan buah2 jeruk.. (tu pon sebab mak p penang.. so tumpang kirim beli buah jeruk campur..) tak sangka ramai yg suka..

Terima kasih jugak ya..


Rasanya ada lagi koleksi kek2 yang belum dimasukkan.. akan diupdate kemudian.. tunggu....

Order utk raya...



Sori la lambat upload gambar... minggu ni baru start keja.. tak sihat sungguh.. ni baru nak upload pelan2... Raya kali ni tak amik order byk sebab seminggu sebelum raya kesihatan kurang menentu.. asek demam tak kebah.. dan ternyata mmg demam berlarutan sampai lepas seminggu raya.. hukhukhukkk tak raya den.... adoiyaiii...
Ni lak order dari pelanggan2 setia.. 8 biji kek yang sama iaitu kek choc moist dan cara deko pon lebih kurang jer.. letak ceri & mulberi & coklat parut.. pastu ada tokey kedai makan dekat umah order kek marble pelangi dan kek butter kosong .. tapi tak amik gambar pun..tak tau la pasepa...malas tul nak amik gambar time badan tak sihat ni...

Kek Simple



Regular customer order untuk anaknya.. minta deko yang simple2 saja..oleh kerana tempahan ni hari yang sama dgn tempahan dari kak munah..jadi nak jimatkan masa, guna warna yang sama untuk deko kek ni..apa pon terima kasih ya..

Sunday, October 19, 2008

Tema Purple & Kuning



Tempahan dari Kak Munah untuk buah hati tersayang..Terima kasih ye..

Friday, August 29, 2008

Cake Tier


Sekiranya anda tidak tahu di mana mahu letakkan cuppies anda yg comel2 itu.. Jgn bimbang, kami juga menyediakan cake tier untuk disewa..
Untuk pertanyaan lanjut sila call/sms/emel. Kami akan menjawabnya secepat mungkin. TQ

Tuesday, August 26, 2008

Friday, August 1, 2008

Sunday, July 6, 2008

Mcm2 tema ada...

Kek Hari Jadi
Tema : Pink & Oren

















Kek Hari Jadi - Sponge Cake with Ganache





























Kek Tunang : Tema - Purple tua & Oren terang

Cuppies Ala Teratai & Campur2














Thursday, July 3, 2008

Pastry.... Open for order now! Hurry!

Sardine Puff :
RM1.80 each



















Chicken Pie (with mushroom ) :
RM2.00 each

Choclate...choclate...choclate..






WHAT"S NEW HERE?

WHAT"S NEW HERE?
Wedding Cake

Sekilas Pandang